Solsängar & Krämer som ger Fördelar

Vet du att genom att använda solsängs krämer kan du få en djupare solbränna som varar längre? Det är sant. Solarier krämer eller garvningslotioner är specialdesignade produkter som förbättrar och påskyndar garvningsprocessen. Di kan också hitta billiga solsängar på en hemsida som heter Snorbilligt.se, som har massa bra erbjudanden på solsängar.

I solskyddskrämer kan du hitta ingredienser som upprätthåller hudens fukt. Sådana ingredienser är aminosyror som L-tyrosin, naturliga oljor och många vitaminer. Det är allmänt känt att fuktig hud tans bättre, eftersom det absorberar en större andel av UV-ljus.

UV-ljus är ansvarig för produktionen av melanin och i sin tur för den mörka färgen på huden. Andra typer av solarium krämer med brons eller tingle effekter intensifiera ännu mer produktionen av melanin ger dig en omedelbar färg. Å andra sidan kan garvning utan garvning orsaka att huden torkar ut. Torr hud reflekterar UV-ljus, vilket gör hela garvningsprocessen mindre effektiv.

Dessutom har forskning visat att solen och UV-strålarna är bland de viktigaste misstänkta för hudens åldrande, framför allt om du ligger i solsängar. Med hjälp av solsäng krämer och lotion som innehåller vitaminer och särskilt Vitamin E, kan du dämpa åldrande effekterna av UV-ljus och behålla en ungdomlig hud.