Vilka är de olika typerna av sängar?

VI på Sängar.com erbjuder vi ett brett utbud av sängtyper att välja mellan. Var och en har utformats och utformats för olika människor i åtanke. Från förvaringsbäddar, TV, gästsängar och multifunktionella sängar som bäddsoffor, barnsängar, till ett brett utbud av sängramstilar inklusive metall, trä, tyg och många fler. Kolla in hela listan nedan för mer information och fundera på vilken som är den bästa sängtypen för dig kontinentalsängar.

Ottomanska sängramar har stora fack under sängen och erbjuder praktiska förvaringslösningar utan att offra stilen. De är bra för små sovrum eller hem där lagring är begränsad och finns i en rad olika stilar och storlekar från singel till super king.

Divan-sängar är en elegant förvaringslösning, perfekt för dem som letar efter ytterligare sovrumsförvaringsutrymme. Divan säng baser kommer vanligtvis med under sängen lådor för att maximera golvyta till ramsängar. Perfekt för upptagen familjehem eller mindre sovrum, dessa divan baser finns i en rad olika stilar och storlekar.

Vårt sortiment av TV-sängar har inbyggda LED-skärmar av hög kvalitet vid foten. TV-sängar är ett lyxigt tillskott till ditt sovrum som verkligen gör ett uttalande. Förvänta dig LG-TV med smart, 4K Ultra och HD-teknik tillsammans med andra tekniska sängar som sängar med trådlösa kontrollhögtalare och möjligheten att styra allt med en knapptryckning få fram ställbara sängar.

Gästsängar är bra för att spara utrymme och finns i olika former och storlekar som passar alla hem. Många av våra gästsängar har en dold underbädd för att vara värd för mer än en gäst. Från förvaringsgästsängar till de med en hopfällbar mekanism, vårt omfattande sortiment gör att gästerna känner sig bekväma i ditt hem.

Ställbara sängar hjälper dem som lider av ömma leder, rörlighetsproblem och andra sjukdomar att hitta en bekväm sovställning. Med en knapptryckning hjälper våra elektriska sängar att stödja din kropp. Vi har sängar med olika justerbara inställningar, minskar smärta och hjälper dig att hitta en optimal position.