RusVPN: Bästa gratis VPN

RusVPN, som namnet antyder, är en lysande VPN för att erbjuda dig personligt skydd när du är online. Specifikt är denna VPN-tjänst utmärkt för surfning eftersom det inte bara erbjuder högsta säkerhet utan också företagets egen Katapult Hydra VPNS protokoll. Detta är ett utmärkt system som ser till att du får den snabbaste nedladdningshastigheter möjligt och det verkligen fungerar, även när de är anslutna till servrar som är riktigt långt från din verkliga världen plats. Den här VPN-tjänsten fungerar på iOS, Android, Mac och Windows, men fungerar inte på OpenVPN så att du inte kan köra den på routernivå tyvärr.

Tjänsten har två alternativ, en är gratis att använda, men om du vill ha de flesta av de funktioner du behöver för att registrera dig för full tillgång och bästa möjliga service.

RusVPN har bra funktioner som fem enhetsanslutningar samtidigt, 24 / 7 stöd, över 2.500 servrar i 70 länder och inga annonser. Men du kommer att kämpa för att avblockera amerikanska Netflix och BBC iPlayer, vilket är en downer för vissa. Som sagt, denna VPN-tjänst från http://bastavpn.se/ erbjuder en gratis sju dagars provperiod, så det kan vara värt att ge det en chans.