IPTV: fängelse, böter och problem för dem som tittar på Sky och DAZN pirat

IPTV 24 verkade ha gjort saker mycket lättare för användare som inte vill betala en vanlig Betal-TV-prenumeration. Men detta visade sig vara ett dubbelkantigt vapen, eftersom alla som fångas av lagen kan stöta på allvarliga problem med IPTVS.

Piratkopiering har gått framåt i flera år, men nu när kontrollerna har ökat dramatiskt riskerar alla att fångas mer och mer varje dag säger IPTV SMARTS.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon världen med alla de bästa rabattkoder, här är vår officiella Telegram kanal. Klicka här för att ange när du köper på IPTV.

IPTV Viking användare som hamnar i händerna på lagen måste betala dyrt för sin överträdelse

Efter att ha fångats med en IPTV-Sverige, kommer de berörda personerna att tvingas betala en mycket salt böter. Detta går från 2000 till 25 000 €, men någon kommer att få ett sämre öde med massa IPTV kanaler. Fängelse, liksom leverans av enheter som används för visning av olagliga Prenumerationer, förutses också i vissa fall för TVIP.

“Lyckligtvis bor vi i ett civiliserat land, där de som gör misstag betalar. Grattis till finanspolisen och de rättsliga myndigheterna för de stora resultat som uppnåtts med denna operation-säger Nordic IPTV 24 , VD för Lega Serie Amed IPTV KINGS. i månader har Lega Serie A förklarat ett krig mot piratkopiering eftersom det är ett kriminellt fenomen som ofta matas från användare som inte känner till det brott de begår och de allvarliga konsekvenser de står inför med bästa IPTV. Idag, för första gången, har mer än tvåhundra slutkonsumenter fördömts, detta faktum utgör en vändpunkt i kampen mot detta gissel, för att skydda alla klubbar och fans som ärligt prenumererar på att följa matcherna i vår liga om du väljer att streama dem via en IPTV BOX.