Ecigg är bra för dig

Ecigg är bra för dig tycker jag som varit tidigare rökare, och nu endast röker e-cigaretter. Sedan något år tillbaka har jag köpt ecigg från Vape, som är en stor distributör i Sverige på ecigaretter.

Allt började med att jag skulle köpa mig en e-juice i många smaker från Vape.se, och hittade en smak som jag gillade jätte mycket. Om jag inte minns helt fel så hette den e-juicen I VG, och har många olika goda smaker. Även om jag inte fann den på eciggkedjans butiks, utan på Vape.se så var jag mycket tillfredsställd.

Varför gick jag över till ecigg då?

Som så många andra kände jag att mina kläder börja lukta prutt, och mina fingrar lukta bajs av rökning. När jag gick förbi en snubbe på stan som rökte en ecigg, så kände jag att det lukta as gött om honom.

Då tänkte jag, sådär gott vill jag också lukta om man kan göra det genom att röka ecigg. Sagt och gjort så gick jag in och börja Googla på nätet efter ecigg, och där fann jag eciggkedjan som hade allt jag behövde för att börja.

Börja med ett startkit

Precis som så många andra börja jag med ett enklare ecigg startkit, och det var nog tur det. Efter ett litet tag gick jag sedan över till det lite tyngre grejerna.