Den bästa madrassen 2020: hur man väljer rätt madrass för din budget

Den bästa sängen är en som ger dig en lysande natts sömn – och inte bryta banken. Att välja den rätta är viktigt: vi spenderar upp till en tredjedel av våra liv i sängen, och god sömn är viktigt för vår hälsa. Men sängar slits ut snabbare än du kanske tror. Faktum är att National Bed Foundation rekommenderar att ersätta våra sängar vart sjunde till åtta år – och med tanke på att vi förlorar upp till en halv pint vätska varje natt, och kasta ett halvt kilo döda hudceller varje år, verkar detta ett bra rop.

Lyckligtvis kan vi hjälpa till. Vi tillbringar mycket tid att testa de senaste sängarna, och i den här guiden hittar du vårt val av de allra bästa sängarna för alla budgetar, tillsammans med dagens lägsta priser för varje – för närvarande kan du spara upp till 50% på några av våra bästa plockar nedan , tack vare några aktuella Alla hjärtans dag erbjudanden. (Pro tips: att förlänga livslängden på din nya madrass, köpa en av de bästa säng skydd eller madrass toppers om du kan, medan du ändå håller på.)

Den goda nyheten är att det aldrig har varit lättare att välja den bästa sängen för dig. Banbrytande nya material och innovativ förpackningsteknik har ökat kvaliteten i hela branschen, medan ökad konkurrens har lett till massor av billiga säng erbjudanden på även de bästa sängarna i denna guide.

Glöm inte: det enda sättet att veta om en säng är rätt för dig är att sova på den. Det är därför de flesta av de lysande sängar här kommer med minst en 60-natt rättegång, och en pengarna-tillbaka garanti, inga frågor. Om du inte absolut älskar ditt val, kommer företaget att samla in det, inga krångel. Det är hur säker dagens sängar beslutsfattare är att du kommer att älska deras säng.