20 Sätt att Tjäna Pengar Online

Tack vare underverk på internet är det helt möjligt att ta in en stadig sidoinkomst från bekvämligheten av ditt eget hem. Om du vill veta hur man tjänar pengar online, överväga dessa möjligheter:

Öppna en Etsy butik. Om du har en kreativ talang eller skicklighet – oavsett om det skapar konst, sy kläder eller gör keepsakes-kan du öppna en webbutik på Etsy.com och sälja dina varor för lite snabba pengar. Med din egen Etsy butik, du är kvar ansvarig för prissättning och i slutändan, hur mycket du gör. Se vår detaljerade primer, ” hur man tjänar pengar på Etsy.”

Kompletta undersökningar online. Webbplatser som Swagbucks och MyPoints.com betala människor att dela sina åsikter om produkter eller tjänster, testa mobilappar eller delta i marknadsundersökningar. Medan avlöningsdag för dessa platser är blygsam, deltagande ofta kan hjälpa dig att tjäna extra pengar på kort tid.

Få betalt för att söka på webben. Zoombucks.com kommer att betala dig att använda deras online-gränssnitt för att söka på webben. För att kvalificera, måste du vara villig att ladda ner deras sökfältet och använda den för daglig Internetanvändning. Den enda varning som kommer med denna ” gig ” är att du kan betalas i presentkort i stället för kontanter. Om du kan parlay dessa presentkort i objekt som du behöver köpa ändå-som livsmedel eller gas-söka online kan vara ett lukrativt sätt att spendera din fritid.

Utvärdera sökmotorer. Sökmotorutvärderare använder allmänt tillgängliga sökmotorer för att söka efter fel eller fel. Du får inte tjäna mycket, men du kan göra det här jobbet på fritiden och från bekvämligheten av ditt eget hem. För att hitta spelningar, kolla webbplatser som Lionbridge och Appen Butler Hill.

Starta en blogg. Om du älskar att skriva och brinner för ett visst ämne, starta en blogg är ett bra sätt att starta en billig sida företag med lite pengar out-of-pocket. Allt du behöver för att komma igång är ett domännamn, några grundläggande online-support, och ett huvud fullt av idéer att dela. Här är en grundläggande primer på att starta en blogg för vinst.

Skriv och publicera en eBook. Du behöver inte en traditionell utgivare och ekonomiskt stöd för att publicera din egen bok längre. Faktum är att Amazon.com gör det möjligt för dig att publicera din egen eBook och sälja den självständigt – utan finansiella investeringar från din sida. Och med Kindle ebook publishing, din bok kommer att visas på Kindle butiker över hela världen inom 24-48 timmar. Bara vara beredd att marknadsföra det själv på sociala medier, din blogg, eller någon annanstans om du förväntar dig att generera försäljning.

Bli en frilansande författare eller redaktör. Om du har en passion för berättande eller en bakgrund i att skriva eller redigera, är det möjligt att hitta frilansande skriva eller redigera arbete online. För att söka lediga jobb, kolla in webbplatser som UpWork.com och Problogger.net. du kan också kontrollera traditionella arbetsplatser som Indeed.com och ange “telecommute” eller “anywhere” i fältet Plats.

Komma in affiliate marknadsföring. Om du är aktiv på sociala medier och har en stor följande, Du kan parlay dessa anslutningar till några snabba pengar med en omfattande affiliate marknadsföring strategi. Genom att bli en affiliate marknadsförare, du kommer att sälja objekt genom dina egna länkar knutna till webbplatser som Amazon.com, ClickBank.com, och kommissionen Junction.

Tjäna pengar tillbaka för shopping. Tjäna pengar tillbaka på dina inköp är en smart idé, och kreditkort belöningar är inte den enda bra cash-back strategi ute. Med en webbplats som ShopAtHome kan du tjäna pengar tillbaka på inköp som gjorts med godkända handlare. Många frekventa shoppare älskar också Ibotta-appen, som låter dig tjäna pengar på varje köp.

Köp och sälj domännamn. Om du är bra på att hitta populära men oupptäckta domännamn, du kan göra lite pengar på sidan genom att köpa och sälja webbplatser. Tänk på det som digital fastighetspekulation. Domäner finns på GoDaddy.com för så lite som $2,99 per år, men säljs ibland till mycket högre priser: enligt Business Insider, webbplatsen MM.com säljs för $ 1,2 miljoner dollar i 2014. När du hittar det perfekta domännamnet att sälja, kan du marknadsföra det på Flippa.com för en fast avgift.

Tjäna pengar på YouTube. Människor som älskar rampljuset och har andra online hustles bör överväga att skapa sin egen YouTube-kanal. Om du är intresserad — och intressant — kan du använda plattformen för att marknadsföra affiliate-produkter, sälja produkter du skapar själv eller få annonsintäkter för dina informella handledning eller underhållande videor. När du får bollen i rullning, YouTube erbjuder ett partnerprogram som kan hjälpa dig tjäna pengar på ditt företag ytterligare.

Bli en virtuell assistent. Virtuella assistenter utför ett brett utbud av tjänster för sina kunder, som alla kan slutföras online. Beroende på dag, de kan öppna och svara på e-post, schemalägga online-arbete eller blogginlägg, skriva mock-up brev och förslag, eller utföra datainmatning. Du kan leta efter virtuella assistent jobb på webbplatser som UpWork.com och Problogger.net. – herr talman!

Arbeta som en online tolk eller översättare. Om du är flytande i ett främmande språk, är det vettigt att leta efter arbete som en online tolk eller översättare. Beroende på din individuella skillset, du kan hitta arbete översätta blogginlägg eller e-böcker, transkribera inspelade lektioner eller tal för kunder, eller översätta via Skype eller annan online videotjänst. Och tack vare den ökade användningen av främmande språk i USA kan det verkligen löna sig att komma igång. Enligt Bureau of Labor Statistics förväntas sysselsättningen för tolkar och översättare öka 17% nationellt genom 2026.

Hantera sociala medier för företag. Om du har en talang för sociala medier, Du kan potentiellt få betalt för att hantera olika plattformar för andra. Många företag är för upptagna med löpande dagliga operationer för att hålla koll på sina Facebook, Twitter och Pinterest – konton-och kommer att betala någon med kunskap och tid att göra det för dem. För att hitta dessa jobb, fråga lokala företag och kontrollera webbplatser som UpWork.com och Problogger.net. – herr talman!

Arbeta på distans för ett callcenter. Eftersom många call center jobb är plats oberoende, att hitta arbete inom detta område är ett enkelt sätt att tjäna lite pengar hemifrån. Dussintals platser lista jobböppningar för call – Center representanter, inklusive Freelancer.com och SimplyHired.com. under tiden bör du kontrollera lokala jobbannonser för öppningar och möjligheter också.

Hyr ut din bil. Om du inte använder din bil på en daglig basis, kan du överväga att hyra ut det för några enkla pengar. Webbplatser som , RelayRides.com, och FlightCar.com låt dig hyra ut din bil för en daglig – eller till och med timpris.

Svara på frågor. Om du är en ämnesexpert kan du få betalt för din expertis. Webbplatser som JustAnswer betalar dig för att svara på frågor antingen på telefon eller online. Bara registrera, ange ditt område av expertis, och komma igång att börja tjäna pengar på sidan.

Hyr ut ett rum på Airbnb. Att bo nära ett turistområde har sina fördelar, inklusive möjligheten att hyra ut ett rum för vinst. Med hemdelningsplatser som Airbnb kan du hyra ut ett rum i ditt hem – eller till och med hela platsen – för en dag, en vecka eller längre. Om du har extra utrymme och kan njuta av sällskap av resenärer, hyra ut ett rum är bra sätt att tjäna lite extra pengar med liten ansträngning från din sida. Se vårt inlägg, ” Hur man tjänar pengar som en AirBNB värd.”

Lär engelska online. Ett företag som heter VIPKID gör det enklare än någonsin att tjäna pengar på att undervisa engelska till internationella barn online. Du behöver en kandidatexamen och minst ett års erfarenhet av undervisning för att komma igång, men du kan enkelt göra upp till $22 per timme arbetar bara 7,5 timmar per vecka.

Bli en korrekturläsare. Alla typer av företag hyra professionella korrekturläsare att titta över deras kopia och innehåll för fel innan de publicerar. Denna sida hustle är en som kan fungera för nästan vem som helst eftersom du kan arbeta hemifrån förutsatt att du har en dator och en Internet-anslutning. Du kan hitta online korrekturläsning jobb genom webbplatser som Indeed.com och FlexJobs.com